Вести од компанијата

Taizhou Huangyan Daelong Mold Co., Ltd. ќе ги покаже своите иновации на ChinaPlas 2024

2024-04-18

Taizhou Huangyan Daelong Mold Co., Ltd. е воодушевена што може да го објави своето учество на претстојната изложба ChinaPlas 2024, планирана да се одржи од 23 април до 26 април 2024 година. Компанијата ќе ги прикаже своите врвни технологии за производство на мувла и иновативни производи на два главни изложбени штандови: 8.1K36 и 5.2T23.


Како водечка фигура во кинеската индустрија за мувла, Daelong Mold е посветена на обезбедување висококвалитетни решенија за мувла за глобалните клиенти. На овогодинешниот ChinaPlas, компанијата не само што ќе ги изложи своите најнови производи од мувла, туку и ќе ги сподели своите најнови наоди од истражувања и практични искуства во дизајнот, производството и интелигентното производство.


Главните моменти од учеството на Daelong Mold се многубројни. Компанијата ќе претстави неколку производи од мувла кои се во првите редови на индустријата, со уникатен дизајн и најсовремени производни процеси и избор на материјали. Понатаму, Daelong Mold ќе ги демонстрира своите интелигентни производствени процеси на лице место, дозволувајќи им на посетителите да бидат сведоци на шармот и ефикасноста на модерното производство на мувла.


ChinaPlas 2024, како една од највлијателните изложби во кинеската индустрија за пластика и гума, привлекува индустриски елити и експерти од целиот свет. Учеството на Daelong Mold не е само сеопфатен приказ на неговите технолошки предности, туку и одлична можност за размена на идеи и барање развој со домашни и меѓународни колеги.


Компанијата изразува надеж дека преку оваа изложба може дополнително да го промовира развојот на кинеската индустрија за мувла и да обезбеди уште поквалитетни и поефикасни услуги за глобалните клиенти. Во исто време, Daelong Mold се радува на воспоставување долгорочни и стабилни партнерства со повеќе индустриски партнери и заеднички создавање посветла иднина.


Искрено ги покануваме сите клиенти, партнери и колеги од индустријата да ги посетат изложбените штандови на Daelong Mold на ChinaPlas 2024 за да бидат сведоци на овој индустриски настан и да се вклучат во значајни разговори. Дозволете ни да напишеме ново поглавје во индустријата за мувла заедно на сцената на ChinaPlas 2024!


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept