Вести од индустријата

Сценарија за примена на Калапот на вилушка

2024-01-03

Калап за вилушка, познат и како мувла за лажица и вилушка, обично се користи во угостителството. Овој калап може да произведе садови за еднократна употреба и со функции за лажица и вилушка, односно комбинирани садови со лажица и вилушка.


Овој вид на прибор за јадење со комбинација на лажици и вилушки е широко користен во индустријата за прехранбени услуги, вклучувајќи угостителство, ресторани за брза храна, авиони, возови, болници итн. Користењето на оваа комбинација на садови може да ја подобри хигиената на садовите, да го намали обемот на работа на миење на садовите, а во исто време на клиентите им овозможува поудобно јадење.


Предноста на Spoonfork Mold е тоа што може масовно да произведува комбинирани садови за еднократна употреба на лажица и вилушка, а садовите за јадење може да се приспособат во различни бои и форми за да ги задоволат специфичните потреби на клиентите. Обично направени од висококвалитетен челик или алуминиум, калапите се прецизно дизајнирани за да се осигура дека секој произведен прибор за јадење е со иста големина, квалитет и форма.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept